Enrique Dans en Alcoi

El dijous passat 20 de novembre, vaig decidir acostar-me al Hotel AC en Alcoi on Enrique Dans faria la seva conferencia sobre idees de negoci mitjançant Internet.

Personalment em va aportar poca cosa, (no vull dir que no em va agradar, simplement va parlar de temes que jo també estic al dia. S'ha de reconèixer la professionalitat alhora de exposar les presentacions, les diapositives, els vídeos, la organització i la manera de preparar-ho; tenint en compte que es professor de Sistemes de la Informació, col·labora en molts periòdics, revistes, a més escriu en el seu bloc des-de fa 5 anys.

Va parlar sobre el poder que tenen les xarxes socials "facebook, tuenti ...", els blocs, els fòrums.

En aquestes xarxes, es coneix un fum de gent, es diu tal qual el que succeeix, on es troba al moment, quin comerciant l'ha tangat amb producte, el cabró d'eBay que m'ha venut una merda de ... , parlen be i mal de venedors, mentides dels venedors, comerciants ...

En fi, dins d'aquestes xarxes es fàcil injectar publicitat personalitzada per a cada grup d'usuaris, ja que aquets llocs web 2.0 saben tota la informació de cada usuari. Tot s'ha de dir en aquests moments wikis, wifis, tuentis, youtubes, facebooks... el regnat del web 2.0 es el que tenim i per uns anys.

No hay comentarios: